Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Agjente e Shitjes

Veneta Travel
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Pozita: Agjente e shitjes
Kompania: Veneta Travel 
Lokacioni: Prishtine Rruga Garibaldi,59
Orar i plote
 
Përgjegjësitë e punës së agjentes së shitjes:
  • Zhvillimi i një marrëdhënie të fortë dhe të besueshme midis klientëve dhe kompanisë;
  •  Kuptimi plotë i nevojave dhe kërkesave kryesore të klientit duke kordinuar kërkesat e udhëtimit, buxhetet dhe preferencat;
  • Zgjerimi i marrëdhënieve me klientët ekzistues duke propozuar vazhdimisht zgjidhje që përmbushin objektivat e tyre dhe sjelljen e klientëve të rinj;
  • Të shqyrtojë dhe zgjidhë çdo çështje apo ankesë të klientët;
  • Gjenerimi i shitjeve të reja dhe bashkëpunimi me ekipin e shitjes ;
  • Përgatit raporte të rregullta për shitjet e realizuara dhe parashikimet e shitjeve tek supervizori i tij;
  • Detyra të tjera që mund të caktohen duke marrë parasysh pozitën

Kualifikimet:

  • Aftësi të mira komunikimi dhe të shitjes
  • Shkollomi i mesem/Diplomë Universitare në Ekonomi, Turizem, Biznes ose fusha të ngjajshme.
  • Njohuri e shkëlqyer e gjuhës Angleze 

Aplikimi:Dergoni CV-ne tuaj ne: info@veneta-travel.com

Shikime 1,745
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 11/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management