Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Monter, Vozitës

Gorenje Departament Store
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Në qendrën e Gorenjes në Xërxë

Monter/Vozitës – 1 pozitë

 Përgjegjësitë dhe kualifikimet:

  • Përvojë pune si monter;
  • Patentë shofer (kategoria B).

Aplikoni duke dërguar CV-në në emailin punesim@gntc-ks.com
Konkursi qëndron i hapur nga data 11.05.2022 deri më 17.05.2022
Për më shumë informacione kontaktoni në këta numra të telefonit 049 779934

* Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Shikime 514
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 17/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management