Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Kamariere, Shankist

Restaurant Spiranca
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KAMARIERE 

Gjinia femrore nga mosha 20-33

Detyrat

  • Ofrimi i shërbimeve cilësore, ushqim dhe pije, për mysafirët.
  • Pritja me mirësjellje të mysafirëve të cilët interesohen për shërbimet tona.

Aftesite

  • Komunikuese.
  • Me përvoj pune

Shankist

Gjinia mashkullore

Detyrat

  • Përgjegjës për detyrat dhe punët në shank

Aftesite

  • Me përvoj pune

Numri kontaktues: 044185282

Shikime 326
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 09/06/22 (17 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management