Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Shitës/e

Enza Home
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Enza Home Kosovë eshte franshizë mobileri e regjistruar në emër të kompanisë Prestige Francais SHPK në Kosovë, shpall konkurs për pozitën::    

  • Shitës/e

Detyrat dhe Përgjegjësitë:      

  • Prezantimi i produkteve dhe kryerja e shërbimeve sipas rregullave të menaxhmentit
  • Harmonizimi/rregullimi i produkteve sipas rregullave të kompanisë
  • Mbajtja e evidencës së produkteve duke konfirmuar çdo mungesë, parregullësi etj
  • Krijimi dhe mbajtja e marrëdhënieve efektive me klientët aktual dhe potencial

Kushtet

  • Të ketë eksperiencë punë  në shitje më së paku 1 vit
  • Të ketë aftësi të mira në të folur dhe në të shkruar të gjuhës shqipe dhe angleze
  • I përgjegjshëm në punë dhe aftësi të mira bashkëpunimi
  • Diploma universitare përbën avantazh

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV dhe referencat) në adresën info@prestigef.com , deri me 27.05.2022.

Ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

Shikime 590
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 27/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management