Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Vende të lira të punës:

Koordinator/e dhe Recepsioniste

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të jetë i/e aftë të mirëpres pacientët dhe familjarët e tyre.
 • Të jetë i/e gatshëm të informoj pacientët mbi shërbimet tona.
 • Të ketë njohuri në fushën e mjekësisë.
 • Të ketë përfunduar shkollën e mesme të mjekësisë (e preferueshme)
 • Bashkëpunues/e me stafin.
 • Njohuri të mjaftueshme të gjuhës angleze për të komunikuar lirshëm me pacientët.
 • Aftësi të mira të punës me kompjuter.
 • Përvojë pune të dëshmuar (1 deri në 3 vjet).

Marketing (Social Media)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të jetë i/e gatshëm për të planifikuar fushata të marketingut, duke inkuadruar edhe web design dhe reklama në ekran.
 • Matja dhe raportimi i performancës së të gjitha fushatave të marketingut.
 • Hulumtim të tregut.
 • Bashkëpunues/e me stafin.
 • Njohuri të gjuhës angleze (rrjedhshëm).
 • Përvojë të punës, të dëshmuar (2 deri në 3 vjet)

IT (Help Desk)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të ofrojnë mbështetje dhe ndihmë teknike.
 • Mirëmbajtje të sistemit.
 • Të ketë aftësi për të diagnostifikuar dhe zgjidhur çështjet themelore teknike.
 • Të jetë i/e gatshëm t’i përgjigjet kërkesave të ndryshme të personelit në Spital, në koordinim me IT menaxherin.
 • Të identifikojnë dhe sugjerojnë përmirësime të mundshme në procedura të ndryshme.
 • Aftësi në gjuhën angleze.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi.

Roje

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Posedimi i licensës valide si punëtorë i Sigurimit Themelor.
 • Mbikqyrë hyrjën dhe daljën në objekt.
 • Bën sigurimin e lokacionit për të cilin është kontraktuar.
 • Mbikqyrë lëvizjën e personave dhe automjeteve.
 • Parandalon incidentet dhe përkujdeset për tejkalimin e tyre.
 • Te ketë të përfunduar shkollimin e ulët.

Shofer

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Posedimi i patentës së shoferit (Kategoria B, minimum 10 vite).
 • Të ketë moshën: 30-45 vjet.
 • Fleksibil në orarin e punës.
 • Përkushtim dhe etikë në punë.
 • Eksperiencë në Ambulancë.

Mirëmbajtës në Spital / Mjeshtër

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Njohuri të mira në instalime elektrike, ujësjellës, dhe punët e tjera të mirëmbajtjës.
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe organizimi me kolegët.
 • Përvojë pune 5 deri në 10 vjet në objekte kolektive.
 • Të jetë bashkëpunues me kolegët
 • Të jetë i gatshëm të iu përgjigjet Mirëmbajtësit kryesorë.

Aplikimi:
Të gjithë kandidatët duhet të aplikojnë përmes e-mail: Info@united-hospital.com.
Në subjekt të shkruhet pozita për të cilën aplikoni, emri dhe mbiemri.
Në e-mail të bashkëngjitet:
1. CV
2. Përvoja e punës e dëshmuar- trusti dhe referencat.

Shikime 2,987
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 09/06/22 (17 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management