Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Graphic Designer (Internship)

Mesh COM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Mesh COM është një kompani softuerike, e cila mirret me zhvillimin e aplikacioneve të ndryshme web, mobile, desktop etj.

Vendi: Prishtinë
Konkurs i hapur për: 1X Graphic Designer (Internship)

Kualifikimet:

  • Të ketë njohuri bazike në Adobe Photoshop dhe Adobe Illustrator,
  • Të ketë kreativitet, energji dhe dëshirë për t’u avancuar
  • Të jetë i/e aftë për punë ekipore dhe individuale

Benefitet: Sigurim shëndetësor, kontributet pensionale, pajisje të punës, mundësi punësimi me kontratë afatgjate.

Dërgoni CV-në tuaj këtu: office@mesh-com.at

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management