Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Monter, Punëtor për ngjyrosje te mobileve të drurit, Punëtor për gërryerje dhe Mjeshtër për punimin e mobileve të drurit

ALVONA
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

1 Monter - Përcjellë dhe asiston në punë me makineritë për prodhimin e mobiljeve, monton mobiljet.

1 Punëtor per ngjyrosje te mobileve te drurit - Punon ne procesin e prodhimit te mobileve te drurit, duke bere ngjyrosjen e mobileve.

1 Punëtor per gryerrje-  Punon ne procesin e prodhimit te mobileve te drurit, duke bere gryerrjen e drurit.

1 Mjeshter per punimin e mobileve te drurit- Punon në procesin e prodhimit të mobileve të drurit duke përdorur makineritë specifike dhe procedurat përkatëse.

 Personi kontaktues i Kompanise - Valdet Bince - 044372800

Shikime 457
Kategoria Ndërtimtari & Patundshmëri
Skadon 09/06/22 (17 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management