Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania:                 HumanPower
Pozita:                        HR Administrator (M/F)
Lokacioni:                  Pejton, Prishtinë
Orari i Punës:            Orar i plotë
Linja e raportimit:    Recruitment Manager
Kriteret kryesore:     Njohja e gjuhës gjermane në nivel të avancuar

Përshkrimi:

HumanPower është kompani regjionale e specializuar në fushën e rekurtimit. Nën umbrellën e HumanPower janë edhe kompanitë lidere në fushën e punësimit siç janë KosovaJob, OfertaPune, AkademiPune dhe Rroga.com.

Si pjesë e zgjerimit të ekipit po kërkojmë një HR Administrator/e që do ta mbështesë ekipin e rekrutimit përmes menaxhimit efektiv të të gjitha detyrave administrative të pjesës së rekrutimit.

Detyrat dhe përgjigjësitë:

 • Pret kandidatët dhe përgjigjet në pyetjet e tyre në lidhje me rekurtimin dhe punësimin;
 • Merr aplikimet e kandidatëve, bën kontaktin e parë dhe i regjistron në database;
 • Ndihmon në organizimin dhe koordinimin e procesit të intervistave;
 • Bën filtrimin e kandidatëve në bazë të aftësive të tyre;
 • Mirëmban bazën e të dhënave të kandidatëve;
 • Përpilon raporte të ndryshme për rekrutimin;
 • Merr pjesë në takime ndryshme;
 • Mirëmban dokumentacion e kandidatëve.

 Profili i kërkuar:

 • Njohja e gjuhës gjermane në nivel të avancuar (e detyrueshme);
 • Aftësi për të punuar në menyrë të pavaruar dhe të organizuar;
 • Sjellje profesionale dhe aftësi bindëse;
 • Përvojë pune në burimet njerëzore sidomos në rekrutim (do të konsiderohet përparësi);
 • Aftësi të shkëlqyshme komunikuese;
 • Aftësi për të punuar në ekip;
 • Fleksibiltet dhe angazhim ndaj punës.

Si të aplikoni:

Ju lutem aplikoni duke shtypur në butonin poshtë. Afati i fundit për aplikim është data 22 Maj 2022


Vetëm kandidatët e listës së ngushtë do të kontaktohen!

Shikime 1,095
Kategoria Administratë
Skadon 22/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management