Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj,

Shpall konkurs për vende të reja pune:

Asistente Administrative

Orari i plotë.

Aplikacioni shkarkohet në formën elektronike, dhe së bashku me CV, dokumentet tjera si dhe foton dërgohen në email adresën:

burimenjerzore@agrokor-ks.com

Data e fundit per aplikim 10.06.2022.

Kualifikimi për vendin e punës:

  • Diploma Bachelor në Ekonomi (e preferuar),
  • Përvoja e punës së paku 1 vit në administratë.

Përshkrimi i punës:

  • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative;
  • Koordinon dhe regjistron të hyrat, shpenzimet si dhe urdhëresat tjera në program;
  • Mirëmban, arkivon si dhe sistemon dokumentet;
  • Barazimi i stoqeve me kontabilitet;
  • Asistencë për dokumentacione financiare;
  • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Shikime 2,143
Kategoria Administratë
Skadon 10/06/22 (16 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management