Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Menaxher/e Restauranti, Recepsionist, Kamarier/e, Nikoqire

Hotel Semitronix
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Hotel Semitronix shpall konkurs pune per:

Menaxher/e Restauranti

 • Përvojë parakprake e punës
 • Njohja e gjuhëve të huaja( Anglisht)
 • Te jetë fleksibil dhe i përshtashëm për punë ekipore

Recepsionist

 • Përvojë parakprake e punës në recepsion
 • Njohja e gjuhëve të huaja( Anglisht)
 • Te jetë fleksibil dhe i përshtashëm për punë ekipore

Kamarier/e

 • Përvojë parakprake e punës së kamarierit
 • Njohja e gjuhëve të huaja( Anglisht)
 • Te jetë fleksibil dhe i përshtashëm për punë ekipore

Nikoqire(Pastrim)

 • Përvojë parakprake e punës 
 • Te jetë fleksibil dhe i përshtashëm për punë ekipore

Semitronix Hotel Prishtina ofron ambient të përshatshëm pune, orar fleksibil, kushte të mira pune.

Konkursi ka afat prej 09.05.2022 - 09.06.2022

Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në e-mail:
info@hotel-semitronix.com

Kontakt +383 49 740 222
WEB:  www.hotel-semitronix.com

Shikime 803
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 09/06/22 (17 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management