Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

TOMORROW NATION është Studio Digjitale Vendore në Prishtinë që krijon permbajtje Argetuese dhe Edukative për Audienc Botrore.

Ne po kërkojmë persona kreativ, energjik dhe të motivuar për të na bashkangjitur në pozitat:

WRITER (Shkrimtar/e)

Aftësitë e kërkuara:

 • I Afte te pershtatet me ne stile te ndryshme.
 • Shkathësi për të bërë hulumtime online, bazuar mbi temën apo konceptin e projektit.
 • Shkathësi në të shkruar, përmbajtje kreative, kuptimplote “logjike” dhe të sakta.
 • Të ketë vullnetin që të sjell ideja, tituj apo strategji të reja në shkrim.
 • Njohuri të shkelqyeshme të gjuhës angleze dhe shqipe.
 • Të jetë i përshtatshëm për punë ekipore, kurioz dhe mendje-hapur.
 • Dhe njohuri me MS Office.

VIDEO EDITOR (Montazher/e)

Aftësitë e kërkuara:

 • Shkathësi në redaktimin e videos duke përdorur Adobe Premiere dhe Adobe Photoshop
 • Te jet kreativ, dhe te kuproj stilin e redaktimit.
 • Të ketë vullnetin që të sjell ideja të reja rreth editimit.
 • Të jetë i përshtatshëm për punë ekipore, kurioz dhe mendje-hapur
 • Të ketë korrektësi në menaxhimin e kohës dhe respektimin e afateve të përcaktuara

TOMORROW NATION ofron këto kushte:

 • Mundësi zhvillimi dhe karriere.
 • Ekipi i ri, kreativ, miqësor dhe punë në një atmosferë positive.
 • Kontratë Pune, Pagë fikse, Vlerësim i performancës dhe ngritje te page.

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-të e tyre në email: Trippycal.com@gmail.com

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management