Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Recepsionist për ndërrim të ditës dhe natës (M), Kamarier/e, Mirëmbajtëse/ Nikoqire

Star Hill
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

STAR HILL HOTEL

Nëse keni ëndërruar gjithmonë që të jeni pjesë e një prej industrive në rritje, pëlqeni të punoni me njerëz të shkëlqyeshëm, të keni mundësi krijuese dhe perspektivë të shkëlqyer të karrierës, kjo është puna juaj ideale!

Hoteli më i ri dhe prestigjioz në Prishtinë "Star Hill Hotel" po hap dyert për anëtarë të rinj të ekipit. Vizioni ynë është që të bëhemi hoteli më i përzgjedhur me 4 yje ne Prishtinë duke ofruar eksperiencë unike dhe të paharrueshme të mikpritjes për mysafirët tanë. Për këtë aryse, dëshirojmë që ju të jeni pjesë e jona!

Ne vlerësojmë shumë ndërtimin ekipor dhe punën në ekip pasi synojmë krijimin e një mjedisi pozitiv të punës që inkurajon besnikëri, angazhim dhe motivim.

Ne përcaktojmë stilin tonë të shërbimit sipas shprehjes:

"Ylli je ti"

Një eksperiencë e shkëlqyer për mysafirin mundësohet nga anëtarët e ekipit të cilët i përkushtohen punës së tyre. Megjithatë, një eksperiencë e paharruar mundësohet nga Yjet e hotelierisë dhe mikpritjes.

Bëhuni Yll duke u bashkuar me ekipin tonë sot!


Recepsionist / Për ndrrim te ditës dhe  natës -Mashkull

DETYRAT

 • Ofrimi I sherbimeve cilësore për mysafirt
 • Pritja me mirësjelle e mysafireve të cilët  kanë arritur në Hotel .
 • Evidentimi I mysafirëve të cilët vendosen ne Hotel
 • Dhënia e informacioneve te nevojshme per mysafirët
 • Percjellja e kerkesave te mysafireve , stafit pergjegjes .
 • Të jetë komunikativ/e
 • I motivuar per punë
 • Njohja e gjuhes angeze
 • Njohja e punës me kompjuter MS Office
 • Gatishmëri për punë jashtë orarit

Mund te aplikoni ne emeil ,  duke derguar Cv : info@starhillhotel.com  Tel :  044-646-566 ; 044-646-015


Kamarier/e

Te kete pervoje pune

Te kete paraqitje profesionale dhe te jete I shoqerueshem:

Njohja e gjuheve te huaja ( sidomos ajo Angleze ):

SIpas kerkeses se mbikqyresit kryen edhe pune tjera qe nderlidhen me vendin e punes:

CV te dergohen ne email : info@starhillhotel.com

Ose mund te kontakoni ne +383-44-646-015


Mirembajtese/Nikoqire

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Bën pastrimin e objektit, dhe dhomave .
 • Mirëmban mjetet e punës që i përdorë;
 • Kujdeset për higjenën
 • Kryen edhe punë të tjera me kërkesë të mbikëqyrësit të tij/saj.

Kualifikimi dhe kushtet tjera të veçanta:

 • Të ketë të kryer shkollën e mesme
 • Preferohet së paku një (1) vit përvojë punë relevante;

Të gjithë të interesuarat mund të kontaktojnë përmes numrit të telefonit : 044-646-015 , apo ta dergoni CV-ne tuaj ne email adresen:  info@starhillhotel.com

Shikime 423
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 08/06/22 (16 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management