Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

2 – Kopshtar - Lipjan

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

  • Siguron bazën materiale të nevojshme (dheun, plehun, farërat, kalemat, etj.) dhe veglat e punës për zhvillimin normal të aktivitetit.
  • Kryen parapregaditjën e vendit për mbjellje.
  • Bënë shtimin e kulturave të gjelbërimit me fara.
  • Kryen mbjelljën e luleve dekorative në arka, tava apo vazo.
  • Kryen shërbimet e nevojshme për rritjen dhe zhvillimin e kulturave të gjelbërimit dhe bimëve dekorative (vaditjen, heqjën e barërave të këqija dhe gjetheve të thara, plehërimin, krasitjën, spërkatjen me pesticide).

KUALIFIKIMET

 Përvojë të mëparshme si Kopshtar;
Të posedojë Patent Shoferin - Kategoria B;
 Beta Group është një punëdhënës i mundësive të barabarta.

Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.  

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@beta-ks.com

 

Afati i aplikimit është deri me datën 20 Maj 2022 ora 17:00.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management