Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Agjent i shitjes/ Komerciale për qytetet: Pejë - Deçan

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Përgjegjës për viziten e pikave të caktuara sipas planit nga kompania;
 • Kontrollon, mbikëqyrë dhe merr porosi në pikat shitëse;
 • Vlerëson sasinë e porosive me qëllim të shmangies së mungesës së produkteve, apo mbingarkimin e tepërt;
 • Përcjell afatet e mallrave nëpër markete si dhe hulumton mundësinë e shpërndarjes së tyre;
 • Bën prezantimin e artikujve të rinjë tek të gjithë blerësit të cilët i viziton;
 • Përgjegjës për informim rreth gjendjes në treg dhe për çfarëdo vërejtje apo sugjerim që mund të vij nga ana e blerësit;
 • Mban evidencë ditore për punën në teren, referon vështirësitë eventuale dhe propozon zbatimin e masave të caktuara për rastet konkrete;
 • Në koordinim me mbikëqyrësin cakton pikat për organizime promocionale;

Kualifikimet e kërkuara

 • Kandidatët duhet të kenë të përfunduar shkollimin e Mesem;
 • Të jenë të shkathët, fleksibil dhe organizativ;
 • Të kenë aftësi të mira komunikuese dhe menaxhimit të kohës
 • Duhet të kenë njohuri bazike të tregut, artikujve dhe brendeve që dominojnë;
 • Të posedojnë patentë shofer të kategorise B;
 • Preferohet një (1) vit përvojë pune në shitje.

Mënyra e aplikimit

Të gjithë kandidatët e interesuar, inkurajohen të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre përmes postes elektronike: apliko@kosmontefoods.com.

Në subjekt duhet të shënohet Pozita për të cilën aplikoni si dhe Qyteti.

Konkursi mbetet i hapur deri me 22/05/2022.

Për më tepër informacione rreth Ndërmarrjes Kosmonte Foods, mund të kërkoni në website-in: www.kosmontefoods.com.

Shikime 1,044
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 22/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë, Deçan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management