Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kamarier/e

Përgjegjësia:

Merr porositë dhe shërben mysafirët me pije dhe ushqim. Sigurimi se ushqimi dhe pijet shërbehen në mënyrë të shkëlqyeshme. Faturimi dhe procesimi i pagesave.

Aftësitë:

Njohja e punës me kompjuter

Njohja e gjuhës angleze

Të jetë komunikativ

I motivuar për punë

Aftësi për punë nën presionin e kohës

Gatishmëri për punë jashtë orarit

Kushtet:

Paga të mira

Bonuse mujore

Të gjithë të interesuarit të dergojne Cv me 1 Fotografi te bashkangjitur, si dhe referenca per ata qe kanë ne:

apliko@hotelgarden-ks.com

Me subjektin: Kamarier

Gjinia: Femer/ Mashkull

Shikime 373
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 08/06/22 (16 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management