Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Agjent Ambulantiv i Pijeve

Genesis
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

GENESIS SH.P.K. është kompani përfaqësuese e disa brendeve në Republikën e Kosovës dhe kompani e distribuimit të produkteve të ndryshme, me personel me përvojë shumëvjeçare në këtë fushë. Me qëllim të plotësimit të vendit të punës GENESIS, më 09 maj 2022 shpallë:

KONKURS

Për pozitën:

 1. Agjent i Pijeve Ambulantiv – 1 (një) pozitë;

Detyrat kryesore:

 • Mban përgjegjësi për shitjen e mallit për të cilin punon në bazë të planit të caktuar nga udhëheqësi;
 • Bën përgatitje para daljes në teren, vendos qëllimet për secilën vizitë, dhe përcakton prioritet gjatë vizitave;
 • Bën prezentimin, dhe shitjen e produkteve në terenin përkatës, që i caktohet.
 • Mban evidenca financiare ditore për vlerat e mallit, dhe mallit të shitur ne terenin perkatës.
 • Raporton në baza ditore gjatë vizitave në terren;
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera që  i caktohen nga mbikqyrësi.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme, kualifikimi universitar është përparësi;
 • Të ketë minimalisht 1 vit përvojë në të njëjtin profil pune ( përvoja në HoReCa konsiderohet përparësi);
 • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit;
  Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësipër të punuar në ekip;
 • Të jetë i gatshme të punojë nën presion dhe me orar fleksibil.

CV-në dhe dëshmitë për përvojën tuaj mund t’i dërgoni në këtë adresë:Info@genesistrade-ks.com të plotësuar me pozitën e punës për të cilin aplikoni.
Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 25.05.2022 në ora 17:00.

Aplikaconet e dërgura me vonesë dhe ato të pakompletuara nuk do të merren parasysh. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Shikime 353
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 25/05/22 (2 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management