Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Servisues i Apareteve të Kafesë

Genesis
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

GENESIS SH.P.K. është kompani përfaqësuese e disa brendeve në Republikën e Kosovës dhe kompani e distribuimit të produkteve të ndryshme, me personel me përvojë shumëvjeçare në këtë fushë. Me qëllim të plotësimit të vendit të punës GENESIS më datë 09 maj 2021 shpallë:

KONKURS

Për pozitën:

 1. Servisues i apareteve të kafesë – një (1) pozitë;

        Vendi i punës: Prishtinë.

  Detyrat kryesore:

 • Bënë montimin e aparateve të kafesë, në sektorin e HoReCa;
 • Kryen servisimin e aparateve të kafesë, sipas kërkesave dhe planit përkatës;
 • Përkujdeset tërë kohës për mirëmbajtjen e apareteve;
 • Raporton rreth gjendes së aparateve;
 • Bënë demontimin e aparateve nga vendet;
 • Mbikëqyrë në mënyrë të rregullt aparatet e dhënë në huapërdorje.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme;
 • Të ketë minimalisht 1 vit përvojë në të njëjtin profil pune;
 • Të njohë mirë punën e servisimit të aparateve të kafesë;
 • Aftësi të shkëlqyera të punës në ekip;
  Aftësi të shkëlqyera komunikuese;
 • Të jetë i gatshme të punojë nën presion dhe me orar fleksibil.

CV-në dhe dëshmitë për përvojën tuaj mund t’i dërgoni në këtë adresë: Info@genesistrade-ks.com të plotësuar me pozitën e punës për të cilin aplikoni.

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 25.05.2022 në ora 17:00.

Aplikaconet e dërgura me vonesë dhe ato të pakompletuara nuk do të merren parasysh. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Shikime 216
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 25/05/22 (Skadon: SOT)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management