Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Asistente e shitjes (F), Promotere (F) me kohëzgjatje 2 muaj (2) Serviser i paisjeve elektronike / monter, Praktikant Serviser (me pagese)

RROTA Smart Electronics
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

RROTA Smart Electronics - kompani lidere në ofrimin, importimin dhe distribuimin e produkteve smart, elektronike dhe inovative, mjeteve lëvizëse elektrike, skuterëve dhe trotinetëve elektrik, produkteve tjera mikromobility, dhe aksesorëve, për nevoja të pikës shitëse në Fushë Kosovë shpall konkurs pune:

1 x Asistente e shitjes - shitëse (F)

2 x Promotere (F) me kohëzgjatje 2 muaj

1 x Serviser i paisjeve elektronike / monter

1 x Praktikant Serviser (me pagese)


Për poziten: ASISTENTE E SHITJES - shitëse (F)

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

 • Mirëpret dhe shërben klientët.
  ● Udhezon klientet dhe jep sugjerime dhe informata rreth produkteve.
  ● Shtija e produkteve dhe prezantimi i ofertave.
  ● Rregullimi, mirëmbajtja dhe pozicionimi i produkteve.
  ● Regjitrimi i shitjeve, regjistrimi i produkteve te pranuara ne servis.
  ● Në rast kërkese kthimi i mesazheve dhe menaxhimi i rrjeteve sociale.

KUALIFIKIMET E KËRKUARA:

 • Edukimi: Diplomën e shkollës së mesme obligative (Përparësi fakulteti i përfunduar)
  ● Përvoja e punës minimumi 1 vit nga fusha e shitjes.
  ●Të posedojë aftësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe organizimi të punës.
  ●Te ketë aftesi të mira prezantimi dhe te komunikojë mirë me konsumatorë.
  ●Te ketë aftësi të punojë në ekip dhe e pavarur.
  ●Njohuri komunikimi të gjuhes angleze.
  ●Të ketë njohuri të programeve si: Microsoft Ëord, Excel etj.

Për poziten: PROMOTERE (F)

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

 • Promocion i produkteve me kampanja të ndryshme në të gjitha qytetet e Kosovës.
  ●Prezantimi i produkteve të kampanjës dhe kompanisë gjatë promocionit.
  ●Informimi i konsumatorëve rreth ofertave dhe produketeve në broshurë

KUALIFIKIMET E KËRKUARA:

 • Edukimi: Diplomën e shkolles mesme.
  ●Përvoja e Punës: Kandidatja preferohet të ketë përvojë në shitje ose promocion.
  ●Të jete e aftë të punojë me mbikqyrje minimale.
  ●Të ketë aftësi të mira prezantimi dhe të komunikojmë mirë me konsumatorë.

Për poziten: SERVISER  I PAISJEVE ELEKTRONIKE / MONTER

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

 • Servisimi i paisjeve elektronike kryesisht nga ato te brendit Rrota.
  ●Servisimi i pllakave elektronike.
  ●Servisimi i baterive.
  ●Montim dhe demontim i pjesëve rezervë.
  ●Punë dhe detyra tjera sipas përcaktimit nga punëdhënesi.

KUALIFIKIMET E KËRKUARA:

 • Përvoja e punës (Minimumi 2 vite përvojë pune në fusha të ngjashme)
  ●Përparësi kandidatët që kanë të përfunduar apo janë në përfundim të studimeve nga fusha inxhinierike elektro teknike, mekatronikë, robotikë, etj.
  ●Njohuri të produkteve nga brendi Rrota.
  ●Njohuri mesatare në pllakat elektronike dhe bateritë lithium.
  ●Përvoja e punës në fusha të ngjashme.

Për poziten: PRAKTIKANT SERVISER (me pagesë)

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

 • Montim dhe demontim të pjesëve
  ●Ndihmon dhe asiston serviserët në kryerjen e detyrave
  ●Angazhim në avansim për servisim të produkteve elektronike
  ●Thellim i vazhdueshëm i njohurive nga fusha teknologjike dhe llojeve të pjesëve

KUALIFIKIMET E KËRKUARA:

 • Diplomën e shkolles mesme obligative
  ●Njohuri bazike në servisim, pllaka elektronike, pjesë përbërëse

Ofrohen kushte relativisht të mira pune. Për pozitat shitëse, serviser dhe praktikant serviser orari i punës është 8 orë. Kohëzgjatja e kontratës 1vit. Për pozitën promotere orari i punës eshte 6 orë, kohëzgjatja 2 muaj, me mundësi vazhdimi. Për pozitën praktikant paga që ofrohet është 200.00€ (bruto). Përparësi kanë kandidatët me banim në Fushë Kosovë apo Prishtinë.

APLIKIMI BËHET VETËM PËRMES E-MAIL DUKE DËRGUAR CV ME TË DHËNAT TUAJ

Aplikacionin tuaj mund ta dërgoni në çdo kohë përmes e-mail:

hoverboardrrota@gmail.com

Ndërsa për informata shtesë kontaktoni:

Tel.0038345204208 apo duke vizituar ne Facebook/Instagram: Rrota Smart Electronics

Konkursi mbetet i hapur deri me 13.05.2021.

RROTA Smart Electronics
Adresa: rr.Nene Tereza, Fushë Kosovë km3 (afër NLB dhe ProCredit Bank)

 

Shikime 822
Kategoria Industri të Shërbimit
Skadon 16/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management