Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Punëtor në Prodhim, Depoist

Magic ICE
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

MAGIC ICE, është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e MAGIC ICE, ftohen që të aplikojnë për pozitën e hapur të punës:  

Punëtor në Prodhim

Sektori:

Akullore, Djathe, Snack 

Pozicioni: Punëtor/e në Prodhim Departamenti: Departamenti i Prodhimit

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Është përgjegjës për përcjellje, pastrim, inspektim dhe raportim të procesit të punës në prodhim; 
 • Duhet të përkujdeset që kushtet e përgjithëshme dhe rregllohet e kompanisë të respektohen;
 • Kujdeset që të zbatohen në përpikmeri udhëzimet e vendit të punës sipas përgjegjësive të pozicionit përkatës; 
 • Duhet t’i përmbahet të gjitha kushteve të sigurisë dhe është i detyruar t’i ndjek rregullat e sigurisë si dhe të pajiset me veshje dhe mjete mbrojtëse të ofruara nga kompania;
 • Kryen edhe detyra tjera shtesë sipas kërkesës së udhëheqësit. 

Kualifikimet dhe Aftësitë: 

 • Të zotëroi diplomë të shkollës së mesme; 
 • Përvoja e punes në pozicione të ngjashme do të jetë përparësi;
 • Aftësi për t’u përshtatur në punën në grup. 

Orari i punës

 • Punohet në dy ndërrime (paradite dhe pasdite). 

Procedura e Aplikimit: 

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në: konkurs@magicice.net, duke përcaktuar në subjekt pozicionin “Punëtor në Prodhim” ose të kontaktojnë në tel: nr 049/125-605, nga ora 10 deri ne ora 15.


MAGIC ICE, është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e MAGIC ICE, ftohen që të aplikojnë për pozitën e hapur të punës:  

Depoist

Detyrat

 • Organizimi i depove te Djathrave ,Akulloreve,Lendes se pare
 • Përgatitja e porosive për DERGIM dhe ngarkim te kamionave
 • Dërgesa/Marrja e porosive dhe organizimi i tyre
 • Bashkëpunime i ngushtë me KOLEG ne Depot e Djathrave, Akulloreve, Lendes se pare
 • Te merr pergjegjesi per mallin e ngarkuar

Profili juaj

Kualifikimet:

 • Të këtë se paku shkollen e mesme të përfunduar.
 • Te këtë njohuri te punës në kompjuter,
 • Të jetë pozitiv dhe I motivuar për punë,
 • Të ketë patentë shoferin kat. B
 • Përvojë pune së paku 6 muaj ne kete lemi
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup
 • Të jetë fleksibil dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve
 • Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibil

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën: konkurs@magicice.net

Per Kontakt ne 049 125 605 deri ne ora 16 në intervisë do të ftohen vetëm kandidatët e zgjedhur për pranim.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management