Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Asistente e Shitjes

Orchestra
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Me gati 560 dyqane në mbarë botën, Orchestra është e pranishme në 40 vende si dyqan i

fëmijeve dhe aksesorëve. Orchestra Klub është bërë programi i besnikërisë referuese për të gjithë prindërit në zgjedhjen e rrobave me cilësore per fëmijë. Në të gjithë Evropën, Amerikë dhe Azi, por tani edhe në Kosovë

Pozita - Asistente e Shitjes (Femra)

Rregullat dhe Përgjegjësitë :

 • Respektimi i rregullave dhe urdhërave që i përcaktohen nga personat përgjegjës.
 • Respektimi i rregullave të sjelljës gjatë orarit të punës.
 • Raftet, sportelet dhe tavolinat në sektorin përgjegjës të punëtorit duhet të jenë gjithmonë te pastra dhe të rregulluara sipas rregullave të caktuara nga kompania.
 • Të rekomandon, përzgjedh dhe ndihmon në gjetjen ose marrjen e mallrave bazuar në nevojat dhe dëshirat e klientëve.
 • Te gjej porosi dhe te kerkoj ne depo për të gjetur artikujt e dëshiruar nga klientet.

Kulaifikimet :

 • Edukimi: Së paku shkollimin e mesëm ;
 • Përvojë pune në pozitë të njejtë ose ngjajshme ;
 • Aftësi të mira komunikimi ;
 • Aftësi për të punuar në ekip;
 • Aftësi për t'i siguruar konsumatorit një shërbim efikas në çdo situatë;
 • Ndihmon njohja e gjuhës angleze;

Aplikimi:

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV dhe dokumente të tjera ne Orchestra.ks@hotmail.com 

I lusim aplikantët qe te përfshijnë informacione të bollshme ne aplikimet e tyre dhe numra kontaktues.

Ju lutemi të specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Orchestra Kosovë - Magj. Prishtine - Ferizaj, Veternik, Grand Store, Kosovë TEL:+383 (0) 49 64 74 74

Email : Orchestra.ks@hotmail.com

Shikime 481
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 04/06/22 (10 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management