Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

K  O  N  K  U  R  S

TEKNIK DHE MONITORUES I KAMERAVE

DETYRAT DHE PERGJEGJESITE

 • ESHTE PERGJEGJES PER MONITORIMIN E KAMERAVE TE SIGURISE
 • ESHTE PERGJEGJES PER SISTEMIN E KAMERAVE
 • LAJMERON PER CDO PARREGULLESI GJATE MONITORIMIT TEK PERGJEGJESI I TIJ
 • ZBATON CDO DITE PROCEDURAT E SIGURISE SI DHE SHIKON FUNKSIONIMIN E KAMERAVE
 • BASHKEPUNON DHE KOORDINON PUNEN ME SEKTORET PERKATESE
 • BENE INSTALIMIN E KAMERAVE
 • NJOHURI NE MBESHTETJEN E MJEDISEVE TE WINDOS-IT, TE DY SISTEMET OPERATIVE TE SERVERIT
 • E BËNË MIREMBAJTJEN E PAISJEVE TE TEKNOLOGJISE INFORMATIVE
 • PËRKUJDESET PER ELEMINIMIN E PROBLEMEVE – DEFEKTEVE TE KAMERAVE
 • KRYEN EDHE PUNE TE TJERA TE KESAJ NATYRE SIPAS URDHERESAVE TE MBIKQYERSIT , TE CILIT EDHE I PERGJIGJET PER PUNEN E VET

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • SHKATHTESI TË SHKELQYERA KOMUNIKATIVE,ORGANIZATIVE DHE ANALITIKE
 • ETIKE NE PUNE DHE INTEGRITET TE LARTE NE PUNE
 • SHKATHTESI PER MENAXHIM TE PUNES NEN PRESION
 • SHKOLLA E MESME (PERPARESI ME FAKULTET) ,
 • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE  E DOMOSDOSHME,
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B,

APLIKIMI DUHET  TE BEHET  VETEM ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ  ME FOTO PERMES  E-MAIL  ADRESES: HR@EUROSHELL-KS.COM

NE SUBJEKT  LE TE SHENOHET  POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08.00-16.00 NE TEL:+383 49940014

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management