Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Magazinier i Depos

Eco Vent
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Magazinier i Depos

Klienti ynë Eco Vent Kosovë –partner zyrtar i brendit nr.1 në botë DAIKIN dhe lider në biznesin e HVAC, ka hapur pozitën Magazinier i Depos.

Përshkrimi i detyrave të punës:

 • Përgjegjës ndihmës për stokun dhe materialet e pjesëve të këmbimit duke përfshirë puna në depo në periudha sipas nevojës.
 • Përgjegjës ndihmës për regjistrimin e numrave serik të produkteve të reja në sistem.
 • Përgjegjës ndihmës për porosinë e blerjes së pjesëve rezervë dhe materialeve të montimit duke përfshirë mbikqyrjen e importit të produkteve.
 • Përgjegjës ndihmës për instalimet dhe kontrollin e cilësisë së tyre.
 • Ndihmës për vizitat në terren për projekte të reja (pompa termike, ventilim).
 • Përgjegjës për mbrojtjen e vlerave, misionit dhe vizionit të kompanisë.
 • Përgjegjës për mbrojtjen e reputacionit të brendshëm dhe të jashtëm të kompanisë.
 • Përgjegjës për asetet e kompanisë.
 • Përgjegjës për veglat dhe mjetet e punës në teren dhe në punëtori.

Kualifikimet e kërkuara

 • Aftësi komunikuese të mira.
 • Aftësi teknike relevante me përshkrimin e detyrave.
 • Aftësi softuerike apo kompjuterike.
 • Njohje bazike të gjuhës Angleze.

Aplikimi

Dërgoni CV-në tuaj në e-mailin hr@hoja-ks.com

(Në subject të e-mailit duhet të ceket pozita për të cilën aplikoni)

Nëse keni nevojë për informacion shtesë, na kontaktoni në 045 44 00 11

Data e fundit për aplikim 20 Maj, 2022

Shikime 832
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 20/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management