Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Zv.Menaxher/e Marketi, Sektorist/e, Arkëtare, Asistent/e Administrativ/e

BAS Market
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“BAS Shpk” me selin Qendrore në Ferizaj e cila operon me 8 pika në nivel vendi , hap konkurs për të plotësuar vendet e lira të punës për pozitat si në vijim:

 • Zv.Menaxher/e Marketi (Ferizaj, Lipjan dhe Obiliq)
 • Sektorist/e (Ferizaj, Lipjan dhe Obiliq)
 • Arkëtare (Ferizaj, Lipjan dhe Obiliq)
 • Asistent/e Administrativ/e (Ferizaj)

Kualifikimet e kërkuara: Zv. Menaxher/e Marketi

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme, përparësi me shkollim më të lartë,
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të planifikimit dhe organizimit të punës,
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit,
 • E dëshirueshme përvoja e punës në sektorin ushqimor.

Kualifikimet e kërkuara: Asistente Administrative

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme (Ekonomi apo të ngjashme),
 • Njohja e punës me kompjuter,
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe organizimi,
 • Të menaxhojë punën nën presion dhe me orar fleksibil.

Kualifikimet e kërkuara: Arkëtare & Sektorist/e

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme,
 • Përvojë pune në sektorin ushqimor.

Ne ofrojmë:

 • Mundësi të zhvillimit profesional dhe
 • Pagë konkurruese.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-në e-mail adresën: apliko.basmarket@gmail.com

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën dhe vendin për të cilën aplikoni.

Duke ju falënderuar për aplikim ju njoftojmë se vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur deri me 31 Maj 2022.

Shikime 899
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 31/05/22 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj, Kastriot, Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management