Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Ndihmës/e Kuzhinier/e

Qendra Tregtare LIRiDONI
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Qendra Tregtare LIRiDONI, qendër tregtare e cila funksionon mbi 15 vite, e përbërë prej Supermarketit, Tekstilit, Restorantit dhe Kafeterisë, e cila ka një personel me përvojë shumëvjeçare në këtë fushë.

Me qëllim të plotësimit të vendeve të punës QT LIRiDONI shpallë:

KONKURS

Për pozitën e punës:

Ndihmës/e Kuzhinier/e – (1) një pozitë, në Restorant LIRiDONI

Vendi i Punës: Pejë                                

Detyrat kryesore:

 • Përgatitë ushqimin e caktuar në bazë të porosisë;
 • Sigurohet që kuzhina të jetë e furnizuar me produktet dhe gjërat e nevojshme;
 • Sigurohet që furnizimet të jenë të kualitetit të lartë dhe të ruhen mirë;
 • Kujdeset dhe kontrollon pastërtinë në kuzhinë;
 • Detyra tjera të cilat i caktohen nga Menaxheri.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të përfunduar të paktën shkollimin e mesëm (kualifikimet për kuzhinier janë përparësi;
 • Të ketë së paku 2 vite përvojë pune;
 • Të njohë mirë procedurat e përgatitjes së ushqimeve;
 • Aftësi të shkëlqyera në përgatitjen e ushqimeve;
 • Të ketë fizik të mirë dhe qëndrueshmëri në punë;
 • Të jetë i gatshëm të punojë nën presion dhe në mënyrë grupore.

CV-të dhe dëshmitë tjera, mund t’i dërgoni në adresën elektronike, të plotësuar me pozitën për të cilën aplikoni: info@liridoni-kos.com

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 20.05.2022

Aplikaconet e dërguara me vonesë dhe ato të pakompletuara nuk do të merren parasysh. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Shikime 327
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 20/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management