Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Asistente të Shitjes/Arkatare, Depoist/Transportues (F/M)

A&M Clothes
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania A&M Clothes hapë 9 pozita të lira për vend të punës.

• Pozita e kerkuar: Asistente të Shitjes/Arkatare, Depoist/Transportues (F/M)

• Punonjës: të rregullt

• Orari i punës: i plotë

• Afati për Aplikim: deri më 30.05.2022

• Vendi i punës

- Prishtinë

 - Pejë

- Prizren 

 - Ferizaj

 - Mitrovicë

 - Gjakovë

 - Gjilan

 - Podujevë

- Fushë Kosovë

- Cagllavice (Depoiste,Tansportues)

Arkatare (F/M)

Detyrat dhe përgjegjësitë;

 • Mirëpret klientët;
 • Kryen të gjitha pagesat e konsumatorit, me para te gatshme dhe transaksione me kartela bankare;
 • Bën barazimin ditor të arkës dhe dorëzimin e saj;
 • Plotëson raporte te ndryshme të shitjes;
 • Raporton tek menaxheri\ja, etj.

Asistente të Shitjes (F/M)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mirëpret dhe shërben klientët, njofton klientët rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve;
 • Përkujdeset për sektorin e caktuar, merret me palimin, rënditjen dhe organizimin vizuel të mallit;
 • Përcjell artikujt e shitur, evidenton mungesat e artikujve dhe i raporton tek stafi përgjegjës;
 • Vendos çmime dhe deklaracione në produkte;
 • Evidenton dhe i raporton artikujt aktiv dhe pasiv të sektorit;
 • Kujdeset për mirëmbajtjen e hapsirës punuese në sektorë.

Depoiste (F/M)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Pranon, lëvizë, bartë, klasifikon dhe sistemon artikujt sipas standardëve dhe kërkesave të kompanisë;
 • Përgaditë dhe dorëzon mallin tek sektori i caktuar;
 • Paketon dhe vendos çmime dhe deklaracione në produkte;
 • Selekton dhe ndanë hapsirën për deponim të mallërave dhe sistemon mallërat në pjesët e caktuara;
 • Shkarkon dhe ngarkon mjete të ndryshme të transportit të mallërave;
 • Numëron dhe raporton stokun e mallërave sipas nëvojes dhe në baza periodike;
 • Punon dhe vepron sipas udhëzimëve te Menaxherit te Depos.

Kriteret dhe aftësitë e nevojshme pёr pozitat Asistente të Shitjes, Arkatare, Depoiste:

 • Edukim i lartë;
 • Njohuri mbi principet e shitjes dhe përvojë pune paraprake së paku 6 muaj;
 • Të jetë person pozitiv, energjik dhe me vetë iniciativë;
 • Të jetë komunikues, organizativ, sistemues;
 • Shkathtësi të mira matematikore/numërike;
 • Fleksibil dhe i shpejt në kryerje të detyrave;
 • Gatishmëri të punoj nën presion;
 • Njohuri të mira të programeve kompjuterike dhe të gjuhëve të huaja;

MËNYRA E APLIKIMIT:

Të interesuarit që duan të bashkohen me kompaninë tonë mund të aplikojnë duke klikuar këtu → bit.ly/3CMCRaB

Shikime 3,579
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 14/06/22 (20 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management