Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

POZITA: ASISTENTE NE SHITJE ( x pozita ) 

Përshkrimi i punës: 

Butiku Charlie, Grand Store hap konkurs për vende të lira pune, për një persona ambicioz  dhe me përvojë pune në shitje. 

Kualifikimet: 

  • Të jetë person i/e motivuar dhe i/e inspiruar për punë.
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit. 
  •  Preferohet njohja e gjuhës Angleze.

Benefitet e punes:

  • Ushqimi
  • Transporti

Mënyra e Aplikimit: 

Dërgoni CV-në tuaj në e-mail hr.charlie@grandstore-ks.com duke shkruar në subjekt: 

EMRI, MBIEMRI - ASISTENTE NE SHITJE.

-Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë. 

-Vendi: Qendra Tregtare "Grand Store" Veternik-Prishtine.

Shikime 2,274
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 03/07/22 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management