Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Punëtor në prodhim (7)

Ossa Bois
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Adresa: Prishtine, Zona industriale

Ossa Bois L.L.C. kompani e cila është e specializuar në ndërtimin e shtëpive dhe ndërtesave nga druri shpall:

KONKURS

Për plotësimin e vendit të lirë të punës Punëtor në prodhim (7 vende)

Profili juaj:

  • Të jeni i përkushtuar në punë;
  • Të jeni i shkathtë;
  • Të jeni i përshtatshëm për punë ekipore;
  • Mosha e preferuar 22-30 vjeqare

Kompania ofron:

  • Pagesë të rregullt mujore;
  • Ambient të pershtatshem pune;
  • Ushqimi i rregullt;

Aplikimi bëhet përmes email adresës ossabois22@gmail.com ose nr.të telefonit +38349373444

Konkursi është i hapur deri më datën 31.05.2022

Shikime 1,366
Kategoria Prodhim
Skadon 31/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management