Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
 
Digiteyez, Marketing Agency eshte ne kerkim te nje

 Social Media Manager

Nese je kreativ/e
Copywriting
Kampanja Social Media
Social Posts and Ads Calendar Management
Planifikimi dhe ekzekutimi i buxhetit promovus per promocione (Sponsor, boost)
Komunikimi me klient dhe pranimi i kerkesave
 
Cka duhesh me dijtë?
 
- Komunikim te qartë me klient qe të kuptohen kërkesat
- Menaxhimi i kalendarit te postimeve dhe aktivitete rreth mediave social
- Krijim dhe menaxhim i kampanjave te mediave sociale dhe me gjere
 
Qysh vazhdojme tash?
 
- Na e dergon nje CV dhe portfolio ne: info@digiteyez.com ose ne mediat sociale
 
Apliko se kurre si dihet
 

Shikime 854
Kategoria Menaxhment
Skadon 03/06/22 (9 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management