Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Asistente Administrative

Detyrat & Përgjegjësitë

 • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave administrative;
 • Kontaktimi me furnitorët dhe kientët e kompanisë;
 • Përgjegjëse për komunikime elektronike dhe informim;
 • Shërben si urë lidhëse në mes personelit administrative dhe atij jo-administrati;
 • Regjistron llogaritë e arkëtueshme dhe llogaritë e pagueshme;
 • Regjistron depozitat dhe pagesat bankare;
 • Mbajtja e marrëdhënieve furnitorët;
 • Krijimi I raporteve dhe interpretimi I te dhenave;

Kriteret:

 • Të ketë të përfunduar bachelor në Menaxhment apo ngjashëm;
 • Njohuri të mira të paketës MS Office;
 • Etikë pune dhe përpikmëri;
 • Njohja e gjuhes Angleze;

Përparsi kanë:

 • Eksperiencë pune në fushë të njejtë;
 • Janë të hapur të ndihmojnë edhe në punët e tjera të kompanisë;
 • Personat të cilët kanë aftësi të mira menaxhuese;

Dërgo cv në – Hr.charlie@grandstore-ks.com

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management