Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Agjent/e i/e Shitjes në teren

Stol
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Stoll LLC hap konkurs për Agjent/e i/e Shitjes ne teren

Vendi i punes: Prishtinë.

Stol LLC është kompani përfaqësimi i produkteve greke Guru Aromas për të gjithë teritorin e Kosoves, si aorma profesionale, pastrues tualeti, sprej kunder insekteve, dhe produkte tjera higjienike.Në vazhdën e zgjerimit të mëtutjeshëm ne tregun e Kosoves, për plotësimin e vendeve të punës në rajonin e Prishtines, shpall konkurs për poziten:

-Agjent/e i/e Shitjes (Prishtine)

Detyrat dhe kualifikimet

Detyrat:

 • Promocion dhe prezantim të produkteve tek klientët.
 • Dërgesa dhe shitje direkte të produkteve tek klientët
 • Viziton në baza ditore konsumatorët për prezantim dhe shitje të produkteve.
 • Miremban rrjetin ekzistues te klienteve dhe perveteson klient te rinj
 • Respekton politikat dhe procedurat e kompanisë.

Kualifikimet:

 • Të jetë komunikues dhe i/e afte per te prezentuar produktet tek klientet
 • Të jetë bashkëpunues, vetemotivuar dhe  orientuar ne arritje te rezultateve
 • Me vetë iniciativë të zgjeroj rrjetin e shitjes.
 • Përvojë pune ne shitje e preferueshme
 • Patentë shoferi kategoria B.  
  Cfare ofron Stol LLC:
 • Page konkuruese (baze + bonuse në baze të performances)
 • Mundesi per zhvillim te vazhdueshem profesional dhe karriere 
Të interesuarit të aplikojnë duke dërguar CV në llcstolks@gmail.com

Shikime 1,154
Kategoria Industri të Shërbimit
Skadon 30/05/22 (5 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management