Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

"Domino's Pizza" shpall konkurs pune per:

Menaxher i Lokaleve

Kushtet kryesore:

  • Eksperience ne Menaxhim te restauranteve,
  • Njohja e gjuhes angleze,
  • Patent shoferi.

Detyrat e punes:

  • Mbikqyrja Operacionale e Punëtoreve, dhe mbarëvajtjes së punëve.
  • Mbikqyrja e Lokaleve, per funksionim sipas standardeve te Domino`s.
  • Koordinimi i puneve dhe pergjegjesive dhe raportimi pranë Drejtorit Ekzekutiv
  • Trajnimi dhe zhvillimi dhe vlerësimi profesional i punëtoreve.
  • Zbatimi i rregullave dhe gjitha standardeve te Domino’s. 
  • Bashkepunim me te gjitha sektoret e Domino`s.
  • Komunikim dhe perfiillje e kerkesave te Franshizes.

E-maili per aplikim: info.dominosks@gmail.com

Shikime 857
Kategoria Menaxhment
Skadon 29/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management