Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Drejtues Prodhimi, Elektricist

Doro Fix
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
DOROFIX SHPK hap Konkurs per punsim
 
DREJTUS PRODHIMI
Kualifikimet dhe aftesit e kerkuara
  • Pervoj pune ne menaxhim.
  • Aftesi komunikimi.
  • Kreativ ne pune ekipore.
  • Ideator ne rritje dhe kualitet te prodhimit.
  • Diplom Univerzitare

ELEKTRICIST
  • Pervoje pune 
  • Krativ dhe Ideator
  • Shofer me kategori C dhe CE 1
  • Pervoj pune.
  • Flexibil ne orar te punes.
Kerkojm edhe dy Puntor te prodhimit.
Info: dorofix@yahoo.com
Tel: 044502691
Lokacioni: Drenas- perballe parkut te biznesit
 

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management