Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE – Punëtor në prodhim

Fabrika prodhuese e pjesëve automobilistike KOSHI GROUP L.L.C. me seli në Prizren shpall konkurs për vende të lira pune në prodhim.

Për të interesuarit ne ofrojm:

 • Punë kreative dhe atraktive.
 • Trajnime të vazhdueshme për zhvillim professional.
 • Dy ditë pushim gjatë javës dhe 4 javë pushim vjetor gjatë një vitit.
 • Pagë fillestare 300 €.(Pas 3 muajve bëhet vlersimi i performancës dhe pagës)
 • Ushqim dhe transport i mbuluar nga Kompania.
 • Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi.

Përshkrim rreth punës:

 • Prodhohen pjesë nga fibrat e karbonit,ku secili i punësuar kryen vetëm një proces të prodhimit.
 • Fillimisht trajnoheni nga stafi profesional deri sa të jeni të gatshëm të punoni i pavarur.
 • Duhet të jeni të fokusuar në mënyrë që të arrini rezultate sa më të larta.
 • Gjithmonë do ta keni një Kryepunëtor afër që do të ju ndihmoj në arritjen e rezultateve.

Kriteret për punësim:

 • Të rrespektoj vlerat e kompanisë.
 • I përkushtuar në punë.
 • Aftësit në punëdore dhe kreativiteti do të konsiderohen përparsi.
 • Nëse keni ndonjë punim me dru,metal,shtof rrobaqepsie apo edhe ndonjë vizatim prezantoni në ditën e aplikimit.(do të konsiderohen përparsi)

Aplikimi online shumë i thjeshtë duke plotësuar një formular me pyetje-përgjegjie bazike, plotëso këtu: https://forms.gle/pXkuh9Gd4bzw3jBCA

Përveç aplikimit online, të gjithë kandidatët e interesuar për punë mund të dergojnë CV-te e tyre në email adresën ( hr@koshihgroup.com ) ose të vizitojnë zyret tona.

Nr kontaktues: 049 973 409

Rr.Tranziti pn. Petrove, Prizren (Afer Terminalit Doganor)

Google Map Lokacioni: https://g.page/koshigroup

Shikime 930
Kategoria Prodhim
Skadon 28/05/22 (5 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management