Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Agjente të shitjes, Depoist

Auto Domaniku
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Kompania AUTO DOMANIKU me rastin e zgjerimit të aktiviteteve brenda kompanisë shpallë konkurs për Agjente të shitjes, Depoist.

Lokacioni: Prishtine

Titulli i pozites:

 • Agjent i shitjes

Kriteret e punesimit per poziten:

 • Duhet te kete pervoje pune ne poziten e shitjes.
 • Te kete aftesi te mira komunikuese, prezantuese dhe bindese.
 • Te kete njohuri te mira ne perdorim te kompjuterit.
 • Te posedoj patent shofer te kategorise B.

Titulli i pozites:

 • Deposit

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Kryen pranimin e mallit në depo, përkatësisht ngarkon-shkarkon mallin sipas procedurave
 • Mirëmbajtja e depos dhe me gjerë
 • Asistimin e rregullt të depoistit kryesorë
 • Përgjegjës për kontrollin dhe menaxhimin e stokut
 • Mbanë përgjegjësi për mallin e pranuar në depo dhe mallin e liruar/shkarkuar nga depo
 • Angazhohet për përmirësimin dhe mbarëvajtjen e proceseve në depo
 • Kryen detyra tjera të kërkuara nga menaxheri sipas nevojës

Kualifikimet:

 • Të ketë përvojë punë në depo
 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme
 • Aftësi të mira organizative dhe të komunikimit
 • Aftësi për tu adaptuar në një ambient dinamik dhe sfidues të punës

Te gjithe te interesuarit duhet te dergojn CV ne: 
domaniku@autodomanik.com

Konkursi eshte i hapur deri me  15/05/2022

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management