Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Mirëmbajtës/Punëtor Teknik (M), Nikoqire, Punëtore për dhoma (F)

Hotel International Prishtina
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Hotel International Prishtina & SPA shpall konkurs:

Pozitat e hapura :  Mirembajtes/Punetor teknik (M)

Kërkesat dhe aftësitë e kërkuara:

  • Të jetë mbi 35 vjec
  • Te këtë njohuri mbi punet elektrike dhe punet me ujë
  • Të ketë paraqitje profesionale
  • Përvojë pune si mirëmbajtes
  • Njohuri rreth puneve teknike dhe të jetë korrekt në punë

Pozita e hapur : Nikoqire, Punëtore për dhoma(F)

Aftësitë e kërkuara:

  • Te kete aftesi te punes ne grup
  • Pervoje pune konsiderohet perparesi
  • Të jetë komunikative
  • E motivuar për punë

Të gjithë te interesuarit të na kontaktojnë në email: info@hotelinternationalprishtina.com

Ose te telefonojne ne numrin: 038 600 222

Me respekt

Hotel International Prishtina & SPA

 

Shikime 677
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 28/05/22 (5 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management