Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

IT Hepldesk, Laravel Developer

PROGTELX LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

PROGTELX shpall konkurs per pozitat:

 1. IT HELPDESK (1 pozite)
 2. Laravel Developer (1 pozite)

PROGTELX eshte kompani e cila ofron sherbime konsulente dhe perkrahje teknike per bizneset ne fushen e ICT ku perfeshihen te gjitha sherbimet nga infrastruktura, software dhe sherbimet tjera elektronike. Kompania ben perkrahjen e aplikacioneve te ndryshme dhe merret me zhvillimin e produkteve dhe aplikacioneve te reja per klientet dhe kompanine.


 1. IT HELPDESK (1 pozite)

Pergjegjesite per kete pozite:

 • Te punoje orare te plote 08:00-16:00 (Hene-Premte);
 • Te mirembaje produktet dhe sherbimet e kompanise dhe klienteve
 • Te dokumentoje punen e tij deri ne detalet e nevojshme
 • Te planifikoje dhe raportoje ne baza javore per punet ne progress
 • Te kete aftesi te komunikimit me klient dhe me ekipen e zhvillueseve dhe teknikeve;
 • Te jete aktiv dhe I gatshem te mesoje fusha te reja.

Aftesite per kete pozite:

 • Te kete te perfunduar bachelor ne shkenca kompjuterike apo kualifikime e pervoje pune;
 • Njohuri te mira ne menaxhimin e sistemeve te tiketave dhe procesit te platformave ngjashme
 • Njohuri te mira ne firewall sisteme dhe mbrojte te dhenave
 • Njohuri te mira te sistemeve operative Windows dhe Linux
 • Njohuri te avancuara per IP/TCP, Active Directory etj
 • Te kuptoje, dizajnoje dhe perkrah rrjetat dhe pajisjet percjellese ne ambiente te ndryshme
 • Njohuri te mira ne implementime ku perfeshihen pajisjet nga Mikrotik, Cisco etj
 • Njohuri te mira te konfigurimeve per VPN, provider load balancing, virtualizime te ndryshme
 • Njohuri te mira ne cloud sherbime dhe server infrastruktura;
 • Niveli i gjuhes angleze te jete i larte;
 • Te perballoje pune dinamike ne baza ditore te jete I gatshem per pervoja reja;
 • Saktesi dhe fokus ne pune.

Kompania per kete pozite ofron:

 • Ndihme dhe keshillime nga i gjithe stafi per aftesim profesional;
 • Mundesi ngritje ne karriere;
 • Ambient dinamik e profesional pune me shkembim te ideve dhe pervojave me kompanite partnere tona
 • Trajnime dhe Workshops ne teknologji te ndryshme permes rrjetit te trajnimeve te kompanise;
 • Trajnime profesionale nga klientet e kompanise;
 • Bonuse te ndryshme sipas performances, lansimit te produkteve dhe angazhimeve
 • Ambient pune pa presion te larte apo mikromenaxhim;
 1. Laravel Developer (1 pozite)

Pergjegjesite per kete pozite:

 • Te punoje orare te plote 08:00-16:00 (Hene-Premte);
 • Te mirembaje produktet dhe sherbimet e kompanise dhe klienteve
 • Te dokumentoje punen e tij deri ne detalet e nevojshme
 • Te planifikoje dhe raportoje ne baza javore per punet ne progress
 • Te kete aftesi te komunikimit me klient dhe me ekipen e zhvillueseve dhe teknikeve;
 • Te jete aktiv dhe I gatshem te mesoje fusha te reja.

Aftesite per kete pozite:

 • Njohuri te avansuara ne PHP, JavaScript, HTML5, CSS3;
 • Eksperience me OOP (Object Oriented Programming);
 • Njohuri te avansuara ne Laravel
 • Te kuptoje MVC design patterns
 • Njohuri në analizë dhe dizajnimin e kërkesave të klientit dhe kompanise;
 • Njohuri në Administrim dhe menaxhim në baza të të dhënave, fokus të veçantë në MS SQL Server, T-SQL, Postgresql, MYSQL etj
 • Njohuri te mira ne cloud sherbime dhe migrime te dhenave;
 • Niveli i gjuhes angleze te jete i larte;
 • Te perballoje pune dinamike ne baza ditore te jete I gatshem per pervoja reja;
 • Saktesi dhe fokus ne pune.

Kompania per kete pozite ofron:

 • Ndihme dhe keshillime nga i gjithe stafi per aftesim profesional;
 • Mundesi ngritje ne karriere;
 • Ambient profesional pune
 • Pune hibride (nga zyrja dhe shtepia);
 • Trajnime dhe Workshops ne teknologji te ndryshme permes rrjetit te trajnimeve te kompanise;
 • Trajnime profesionale nga klientet e kompanise;
 • Bonuse te ndryshme sipas performances, lansimit te produkteve dhe angazhimeve
 • Ambient pune pa presion te larte apo mikromenaxhim;

Konkursi eshte i hapur deri me 20 Maj 2022.

Ju lutem e dergoni aplikimin tuaj me njeren nga pozitat ne subject permes emailit se bashku me CV tuaj me foto ne info@progtelx.com

Te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit +383 45 271 270 nga ora 09:00-18:00.

Ne presim aplikimin tuaj!

 

Shikime 1,580
Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 20/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management