Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Ftesë për Ofertë

MES
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Studio për arkitekturë MES - e cila është kompani Zvicërrane në Prishtinë dhe Gjilan,  

Me këtë rast ftojmë të gjithë ofertuesit e kualifikuar që të ofertojnë për furnizim me bluza:

1000 Copë – Bluzë

600 Copë - Duksa

1500 Copë  - Maica

Ofertuesi së bashku me ofertën duhet të dorëzojë:

  • Çertifikatën e regjistrimit të biznesit/ NUI
  • Çmimet duhen të kuotohen në euro pa tvsh
  • Oferta duhet të jetë e nënshkruar dhe e vulosur /apo në letër me logo zyrtare

Vlefshmëria e ofertës duhet të jetë (30 ditë) nga data e mbylljes së Ftesës për Ofertë

Ofertuesit e interesuar mund t’i dërgojnë dokumentet dhe ofertën deri me datën: 17.05.2022 në email adresë: arkitekt.inxhinier@outlook.com

Shikime 1,797
Kategoria
Skadon 27/05/22 (2 ditë)
Orari Contract
Lokacioni Prishtinë, Gjilan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management