Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Administrator/e i/e Zyrës me Gjuhë Gjermane

Mesh COM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Mesh COM është një kompani softuerike, e cila mirret me zhvillimin e aplikacioneve të ndryshme web, mobile, desktop etj.

Vendi: Prishtinë

Konkurs i hapur për: 1X Administrator I Zyrës (gjuha gjermane)

Përshkrimi I punës:

  • Koordinimi I aktiviteteve dhe përgjegjësive të kompanisë.
  • Menazhimi i imellave, mesazheve dhe formave të tjera të korrespodencës.
  • Menaxhimi I projekteve, duke përfshirë kalkulimin e kostove, realizimin e ofertave etj.
  • Njohja e gjuhës gjermane është obligative.

Benefitet: Sigurim shëndetësor, kontributet pensionale, pajisje të punës dhe pagë të kënaqshme me kontratë afatgjate.

Dërgoni CV-në tuaj këtu: office@mesh-com.at

Shikime 1,033
Kategoria Administratë
Skadon 28/05/22 (5 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management