Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

React JS Developer

Mesh COM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Mesh COM është një kompani softuerike, e cila mirret me zhvillimin e aplikacioneve të ndryshme web, mobile, desktop etj.

Vendi: Prishtinë

Konkurs i hapur për: 1X React JS Developer (entry level / mid-level)

Kualifikimet: Të ketë njohuri në JavaScript / TypeScript, React dhe REST Services. Aplikuesi/sja pritet të ketë aftësi për punë ekipore dhe të pavarur.

Benefitet: Sigurim shëndetësor, kontributet pensionale, pajisje të punës dhe pagë të kënaqshme me kontratë afatgjate.

Dërgoni CV-në tuaj këtu: office@mesh-com.at

Shikime 1,012
Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 28/05/22 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management