Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Shitës/e Komercialist /e

Sky Plast
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
"SKY PLAST" SHPK shpall konkurs per:
 
Shites Komercialist /e (1 Pozite) 
 
Detyrat:
  • Të  bëj shitjen e produkteve tona dhe lidhjen e kontratave me kompani në të gjitha qytetet e Kosovës. 

Kushtet:

  • Aplikuesi/e  duhet të ketë patent shoferi,
  • Pervoje pune së paku 2 vjet si dhe te njohe terenin e Kosoves.
Të gjithë ato që aplikojnë janë të obilguar të dërgojne CV në e-mailin e firmës skyplast.ks@gmail.com
 

Shikime 719
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 27/05/22 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management