Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

            DETYRAT DHE PERGJEGJESITË

 • PLANIFIKIMI I DETYRAVE DHE PËRGJEGJËSIVE NË VENDIN E PUNËS,
 • PËRCJELL INVENTARIZIMIN E MALLIT TË MARKETEVE
 • REGJISTRON DHE BARAZON GJENDJET FINANCIARE TE MARKETEVE
 • MBANE RAPORTE ANALITIKE TE PIKAVE TË SHITJES (MARKETEV)
 • ORGANIZON PUNET NË EKIP
 • RAPORTON TE MENAXHERI FINANCIAR

            KUALIFIKIMETDHEKRITERET  ENEVOJSHME

 •  FAKULTETI EKONOMIK            
 •  NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER,
 •  NJOHJA E EGJUHËS ANGLEZE PËRPARËSI,
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B
 •  PËRVOJA PUNE MINIMUM 2 VJEÇARE.

APLKIMI DUHET  TE BEHET   VETEM ONLINE DUKE  DERGUAR:

CV-NETUAJ  ME FOTO PERMES  E-MAIL ,ADRESES:  hr@euroshell-ks.com

NE SUBJEKT LE TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08.00-17.00 NE TEL:+38649940014

Shikime 1,534
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 26/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management