Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 Administratore, Inxhinier i ndërtimit të ulët për Chelsea Point

Chelsea Point po rekruton, dhe ne kemi nevojë për: 

1)Ndihmëse në administratë
Përgjegjëse për kryerjen e punëve adminstrative të cilat kërkohen nga menaxhmenti.
Organizimi, regjistrimi dhe mirëmbajtja e dosjeve, dokumentacioneve të ndryshme të kompanisë.
Mban evidencë për pagesat e arketueshme dhe llogaritë  e pagueshme.
Njohuri e gjuhës angleze
 
 2) Inxhinier i ndërtimit të ulët    
 

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne duke i derguar CV-te e tyre ne emailin: info@chelseapoint.net

Shikime 1,785
Kategoria Administratë
Skadon 26/05/22 (1 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management