Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Inxhinier/e i/e ndërtimtarisë (Drejtimi Konstruktiv)

Rexha sh.p.k.
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Pershkrimi i pozites :
 
Pozita: Inxhinier/e e ndertimtarise ( drejtimi konstruktiv ) 
Vendi: fsh. Barileve, Prishtine
Kompania e ndertimtarise " REXHA " SHPK , adresa ne fshatin Barileve - Prishtine, shpall konkurs per :
Inxhinier/e te ndertimtarise ( drejtimi konstruktiv ) 
Kandidati/ Kandidatja duhet te plotesoje keto kushte :
  • Te kete te perfunduar fakultetin e ndertimtarise ( drejtimi konstruktiv ) , programi 5 vjecar apo master  ,
  • Pervoje pune ne ekzekutimin dhe mbikqyrjen e projekteve ( ndertim te larte dhe te ulet )  se paku gjashte vite ,
  • Te kete njohuri ne pergaditjen e paramasave,
  • Te kete njohuri ne pergaditjen e librit ndertimor dhe ditarit te punes.
SI TE APLIKONI :
* CV- ne tuaj e dergoni ne e-mail adrese : rexhashpk18@gmail.com
* Kopjen e diplomes,
* Kopje te certifikatave te trajnimeve, referencave ...
 
Vetem kandidatet te cilet do te perzgjidhen ne listen e ngushte do te ftohen per interviste! 
 
Mirepresim aplikimin tuaj !
 

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management