Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 


Kualifikimet:

- Të gjitha pozitat duhet të kenë të paktën 2 vite përvojë pune
- Për pozitën Zyrtar/e i/e Prokurimit obligative është njohja e gjuhës Turke dhe Angleze

Për të aplikuar për këto mundësi punësimi, ju lutemi na kontaktoni në numrin e telefonit +38348600002 duke përmendur lokacionin dhe pozitë për të cilën aplikoni ose në adresën e e-mail-it: dicasahomedesign@gmail.com

Afati i fundit për aplikim është deri me datë 15.05.2022

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 1,045
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 15/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management