Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Ndihmës Mjeshter (8), Mjeshtër (3)

Studio Meta L.L.C
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
STUDIO META L.L.C shpallë:

Konkurs Pune

Për këto pozita:
- Tetë ( 8 ) ndihmës-mjeshtër. Prodhimi dhe Montimi i Fasadave Strukturale dhe Fasadave Ventiluese.
- Tre ( 3 ) mjeshtër. Prodhimi dhe Montimi i Fasadave Strukturale dhe Fasadave Ventiluese.
 
Lajmërohuni në:
049 - 168 138:
049 - 500 774:

Shikime 606
Kategoria Ndërtimtari & Patundshmëri
Skadon 27/05/22 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management