Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Barista (2), Ndihmëse Kuzhiniere (2), Delivery Guy

Matcha Coffee and Eatery
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

POZITAT E LIRA:

Barista, (2 pozita te lira)

Ndihemese Kuzhinere, (2 pozita te lira) dhe

Delivery guy.

Kualifikimet dhe kërkesat:

  • Të ketë përvojë pune të mëparshme në këto pozita.
  • Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
  • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
  • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë
  • Te kete aftesi te theksuara organizative dhe komunikuese

MENYRA E APLIKIMIT

Dërgoni CV në e-mail tonë:

E-maili: matchacoffeeandeatery@gmail.com ose

Numri kontaktues (Viber): +383 43 82 92 82

Adresa: Fazli Grajqevci, no: 104, Prishtine 10000, Kosovo

Shikime 1,280
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 23/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management