Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Solu Group hap konkurs për këto pozita:

Team Leader

Kualifikimet:

  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, ndërpersonale dhe përvojë pune në sektorin për shërbim ndaj klientit,
  • Aftësi të mira kompjuterike,
  • Aftësi te mira organizative,
  • Aftësi të punës nën presion.

Ne ofrojmë

  • Pagë konkuruese bazuar ne aftësitë e juaja komunikative,
  • Ambient i mire pune,
  • Trajnime profesionale ne shitje,
  • Zhvillim personal ne shitje, menaxhment dhe marketing,
  • Mundësi për avansim ne karrierë.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në email adresën: apply@solu.group

Ne Subject te ceket pozita per te cilen aplikoni.

Afati i fundit per aplikim: 22.05.2022

Shikime 2,053
Kategoria Telekomunikim
Skadon 22/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management