Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Punonjës/e në Menaxhimin e Patundshmërive Zvicerance

Elicere
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kerkohet punonjes ne menaxhimin e pantundshmerive Zvicerance

Orari: Full time e hene – e premte 08:00 – 17:00

Njohja e gjuhes gjermane nuk eshte obligative!

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Kerkimi i Parcelave ne Zvicer
 • Mirembajtja e te dhenave per pronaret e parcelave
 • Dixhitalizimi dhe strukturimi i sistemit
 • Asistence ne admisitrate

Perparesite e te qenit pjese e ekipes tone:

 • Ambient i ngrohte pune me karakter familjar
 • Vleresim dhe mundesi per avancim
 • Page e mire duke filluar nga 500 euro ne muaj / si dhe rritje vjetore
 • Orar fleksibil i punes
 • 25 dite pushim vjetor
 • Mbeshtetje per arsimim te me tutjeshem
 • … edhe shume me shume!

Aplikimi behet permes E-mailit: info@elicere.ch
Për çdo informacion apo paqartësi na kontaktoni në numrin e telefonit: +41 44 755 71 71

Shikime 2,596
Kategoria Ndërtimtari & Patundshmëri
Skadon 22/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management