Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 


Ciao Berto, kompani lidere ne prodhimin e mobiljeve ne Kosove dhe me gjere, ne vazhden e zgjerimit te aktivitetit afarist, eshte duke kerkuar kandidat te interesuar per pozitat e hapura te punes Dizajner Interieri në shitje në Showroom në Prishtine (3 vende pune),  dhe ne showroom Vushtrri (2 vende pune), kandidatet do te mbulojne pjesen e shitjes dhe dizajnimit te produkteve për klientët.

Nese jeni kandidat i interesuar per aftesim ne karriere, dhe per pune ne ambient dinamik te punes, ju ftojme te aplikoni.

Lokacioni:                                      Prishtinë dhe Vushtrri
Paga dhe beneficionet:             Paga mujore, bonuset në shitje, transporti dhe ushqimi    
Data e fundit:                               21.05.2022
Pozita:                                            Dizajner Interieri në shitje
Tipi i kontrates:                            Kontrate e rregullt pune
Orari:                                              Orar i plotë
Extra:                                              N/A
Aplikimi:                                         Dergoni CV dhe dokumentet percjellese ne:  
                                                                       hr@ciao-berto.com

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Mirëpritja e klientëve
 • Sherbimi i klientëve dhe prezantimi i produkteve,
 • Siguromi i niveleve të larta të kënaqësisë së klientit përmes shërbimit të shitjes
 • Perkujdesje per pjesen vizuale te sallonit shites
 • Informon dhe ndihmon klientet në përzgjedhjen e produktit
 • Ofron ide dhe propozime per mobilimin e ambienteve te klientit
 • Sugjeron dhe pergadite dizajne ne baze te kerkeses se klienteve
 • Rekomandon artikuj që përputhen me nevojat e klientit
 • Detyra dhe pergjegjesi tjera ne baze te profesionit

Kualifi­kimet:

 • Diplomë universiteti ne dizajne interieri, arkitektur apo te fushave relevante
 • Të ketë përvojë pune në dizajn interieri dhe shitje se paku 2 vite,
 • Njohja e gjuhës angleze obligative,
 • Njohuri shume te mire pune të programeve te dizajnit
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi

Ciao Berto inkurjon te gjithe kandidatet te aplikojne, dhe ju siguron per trajtim te barabart ne perzgjedhje.

Ju lutemi, ne pjesen e subjektit, te cekni qytetin dhe poziten per te cilen aplikoni.

Ju falënderojme për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i te cileve ju pershtatet me shume kerkesave te kompanise do te ftohen per interviste.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management