Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Distributor dhe Agjent të shitjes

Non - Disclosed Client
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

This job advertisement is not inteneded for KosovaJob, therefore it is published on behalf of a client. Ky konkurs nuk është thirrje punësimi nga KosovaJob, por është i publikuar në emër të njërit nga klientët e KosovaJob. 


KosovaJob për Klientin hap vend të lirë pune për:

Distributor dhe Agjent të shitjes

Detyrat
  • Promovimi i mallit dhe shërbimeve.
  • Mbajtja e kontaktave me konsumatorët.
  • Hulumtimi dhe analiza e tregut.
  • Kryen edhe punë tjera sipas nevojës.

Kualifikimet

  • Tri vjet përvojë pune në punë të ngjashme
  • Shkethtësi në komunikim dhe negocim
  • Njohja profesionale në kategoritë e komerciales, shitjes me pakicë, njohuri të tregut etj
  • Përvojë të vozitjes minimum 3 vite.
  • Të jetë me banim në Prishtinë.

Shikime 1,171
Kategoria
Skadon 22/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management